Foto: Lis Kasper Bang

Om Poppykalas

Poppykalas leverer blomster til events, bryllupper og styling.

Poppykalas er drevet af Thilde Maria, der efter 15 års arbejde med scenekunst og en master i Moderne Kultur og Kulturformidling, nu vender tilbage til blomsterne. 

Hendes bedstemor var blomstermaler og har lært hende alt om blomster og kuratering heraf. Markerne omkring hendes gård i Thy flød over af valmuer, der betyder Poppy på engelsk, deraf Poppykalas. Kalas betyder fest eller fejring på svensk og oftest bruger man blomster til at fejre noget med. Derfor blev det til Poppykalas. 

Poppykalas har eksisteret siden august 2017 med Maja Brødsgaard som sparringspartner. Ligesom Thilde er Maja også autodidakt florist med en akademisk baggrund. 

Poppykalas ønsker at iscenesætte blomster på en anderledes måde, der udfordrer den gængse måde at arrangere blomster på og interaktionen hermed. Med afsæt i kunsthistorien, populærkulturen og især Japan, har Poppykalas med tiden fundet sin helt egen særegne, ekstravagante stil. 

Poppykalas ønsker at hylde sanseligheden med blomster i mange forskellige, skræddersyede formater. Det har hidtil bragt Poppykalas til Arken, Royal Copenhagen, Gestuz, Stine Goya, Hugo Boss, Sisters Academy, Normann Copenhagen, Fredericia Furniture, Birger Christensen, Baum & Pferdgarden, GANNI, Georg Jensen Damask, Bang & Olufsen, Julie Fagerholt Heartmade, Munthe, Erik Jørgensen, Lahme Kommunkation, Montana, Times' Up Vintage, Jerôme Vintage mm. Læs mere her. 

Poppykalas har desuden haft æren af at skabe ekstravagante brudebuketter og blomster arrangementer til en lang række bryllupper. Læs mere her. 

For særlige forspørgsler skriv til hej@poppykalas.dk eller ring på mobil: +45 26 17 66 83.

Læs mere her. 

Foto: Lis Kasper Bang